Bröllop

Pirrar det i magen? Eller är du lugn som en filbunke medan du delar på en flaska champagne med dina vänner och blir fixad inför den stora dagen? Blir det känslosamma tårar eller ett stort asgarv när ni ser varandra för första gången? Vem gråter mest under vigseln? Bruden, brudgummen, mamma eller farbror Carl? Porträttdelen bjuder på en lugn och mysig stund för bara er två, där ni får vara nära och mysa lite innan ni ger er in i bröllops minglet, skålar med nära och kära, pratar, skrattar, dansar. Stämningsfulla tal och lite galna spex, kommer pappa berätta den där pinsamma historien i kväll igen? Kommer svärmor bli sådär sentimental och dra ut på talet i evigheter? Förhoppningsvis hinner vi ut och fånga kvällens sista solstrålar och låta dagen sjunka in lite innan dansen börjar.  Kommer ni dansa tills solen går upp igen - och vem kommer dansa på bordet? 

Alla bröllop är unika, lika unika som ni som par är....Oavsett om ni gifter i ett vackert slott, i en stämningsfull traditionell kyrka, ute på en solig men blåsig (och kanske även lite regnig?) klippa vid havet, oavsett om festen är lantlig och bohemisk, storslagen, klassisk, mitt inne i stan med porträtt bland betong och höga hus eller ute på landet omgiven av åkrar, tallar och hav..... med hjälp av min kamera så vill jag fånga er dag, fånga er bröllops historia och just er två, omgivna av alla dem ni älskar. Så att ni kan minnas er dag, precis som den var.

 

Som bröllopsfotograf är jag med er över allt, så länge ni vill. Jag smyger längst väggarna och fångar oväntade små ögonblick, jag ger er en lugn och mysig porträtt fotografering med hjälp av moment design tekniken, jag bär på era grejer, bjuder på choklad, hjälper till att snöra klänningar, syr en söm som gått upp, påminner er om att dricka...och att andas.....rättar till blommor, småpratar med pratsugna gäster, plockar ris ur håret och delar ut näsdukar och gråter kanske en liten skvätt under vigseln - ganska oundvikligt eftersom jag är en person som gråter åt reklamlappar med kattungar på tunnelbanan och vilken romantisk film som helst på tv!

PST... om ni klickar på ett brudpar så kan ni kika på bilder från hela deras fotografering

"Tack Michaela Edlund för de underbara bröllopsfotografierna du tog på oss!
För er som överväger att anlita Michaela kan vi

varmt rekommendera henne.Hon var otroligt

kunnig och idérik. Det kändes naturligt att posera inför henne från första stund och de fina 

fotografierna hon tog på oss talar för sig själv."

Klara & Mattias

"Michaela är en väldigt engagerad och personlig fotograf och man känner sig lugn och i goda händer under bröllopsfotograferingen. Det bästa med Michaela var hennes sätt att få oss att glömma all bröllopsstress och bara se varann och vår kärlek, det skapade en fin känsla som präglade

hela vår dag! Tack Michaela!"


Frida & Aron

Louise & Jon-Henrik, Nyckelviken
Linnea & Jonathan, Såstaholm
Johanna & Niklas, Zakhyntos
Carro & Dennis, Finnhamn
Emma & Jakob, Eskilstuna
Sarah & Andreas, Täby
Maria & Mattias, Sandviks Herrgård
Sandra & Jonathan, Sigtuna
Sarah & Axel, Lidö
Elina & Johan, Ljusdal
Aron & Frida, Finnhamn
Alexandra & Erik, Stadshuset
Maria & Harry, Sigtuna Stiftelse
Emma & Niklas, Vaxholm
Sofia & Niklas, Stadshuset
Hanna & Viktor, Näsby slott
Madeleine & Harry, Vallentuna
Cecilia & Mikael, Lidingö
Lina & Mattias Vallentuna
Show More

"Vi bokade Michaela för att vara med på vårt bröllop. Inte en enda gång var vi oroliga för att det inte skulle bli som vi hade tänkt, varken innan, under eller efter bröllopet. Hon fick oss att känna oss bekväma och trygga hela vägen. Jag som heller aldrig tycker att jag blir bra på kort kände mig väldigt vacker på bilderna vi fick. Michaela är väldigt proffsig i allt hon gör och jag kan verkligen rekommendera henne!"

Maria & Mattias Linder

Michaela är en otroligt varm person och det speglas verkligen i hennes bilder. Hon fotade vårat bröllop och bilderna kunde inte ha blivit bättre. Hon var jätteenkel att få tag i om man hade några frågor och hon fick en att känna sig så trygg bakom kameran med "övningar", "lekar" o.s.v. Vi är bara så otroligt nöjda med hennes jobb och det var värt varenda krona. Rekommenderar henne starkt. Tack för allt Michaela! ❤

Jakob & Emma Wedlund

Några favoriter

Vill ni ha mig med som er bröllopsfotograf?

Jag älskar bröllop...älskar, älskar, älskar bröllop......och allt som har med det att göra. Om ni vill följer jag er gärna från planeringen, ger tips och råd där jag kan - och om ni vill ha dem - för med närmare 50 bröllop i bagaget så har jag hunnit samla på mig en del idéer (Min man hoppar glädjeskutt för att vi redan är gifta efter varje bröllopshelg .... annars skulle vi nog ha ett 7 dagarsbröllop med extra allt nu!) På mina bröllopsuppdrag ger jag allt, för jag vill fånga känslorna ni har, och som era gäster har. Jag vill fånga de små detaljerna och de stora stunderna. För att ni ska kunna minnas allt som annars lätt faller lite i glömska. 

Så vill ni ha mig med på en av de största dagarna i ert liv? Vänta inte - skicka ett kärleksbrev till mig så berättar jag mer!

Mina sociala medier:
  • Facebook
  • Instagram
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 BY MICHAELA EDLUND. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now