• Fotograf Michaela Edlund

Aron & Frida - Ett underbart Skärgårdsbröllop

Uppdaterad: 19 maj 2019

En av sommarens sista varma dagar, när solen sken över klippor och skär, var det äntligen dax för Frida och Arons bröllop på vackra Finnhamn i Stockholms skärgård.  Och vilket bröllop sen! En sån otrolig värme, glädje, lycka och kärlek mellan både det vackra brudparet och alla deras gäster. Jag kan nog lungt lova att jag blev lite småkär i dem allihopa och mer än gärna hade stannat kvar långt efter att mitt uppdrag var avslutat, bara för den härliga stämningens skull. 

Med en brud från Småland och en brudgum från längst upp i norr var det en härlig mix av folk och dialekter. Jag vet att Frida och Aron hade planer på att säga JA på någon av sina hemorter men tillsut föll valet på våra underbara skärgård här i Stockholm eftersom de bägge älskar naturen. Och gissa om jag är glad för det! Jag fick följa med brudparet från Fridas förberedelser, en First look, några bilder med parets lilla söta son Bror, Bröllopsporträtten där vi vandrade omkring i den vackra skärgårdsnaturen,  en vacker och känslosam vigsel på takterrasen med utsikt över ångbåtsbryggan och skären runt om kring Finnhamn, sedan blev det mingel innan alla gästerna gav sig av mot middagen i den gammla Slipen.Väl där möttes brudparet upp av en vackert pyntad lokal med precis rätt stämning för ett skärgårdsbröllop. Där bjöds det på upptåg, härlig stämning och god mat och jag hann - till min stor lycka- fånga brudparet i den magiska kvällsolen på scenen i festlokalen med vattnet kluckandes i bakgrunden innan jag begav mig iväg "hem" till min båt i skymningen som föll över ön. Långt in på natten hörde jag de glada skratten och musiken från Frida & Arons kärleksfest klinga ut över det mörka vattnet. 

Jag önskar er all lycka och kärlek i framtiden Frida, Aron och lilla Bror!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 BY MICHAELA EDLUND. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now