Olika fotograferingar 

Moment Design

Bilder på er som ni är

Jag arbetar med en teknik som kallas för Moment design. När ni kommer till mig för er fotografering - varesig det är en kärleksfotografering eller familjefotografering - så kommer ni få en upplevelse tillsammans. En moment design fotografering är mer än bara en fotografering, det är en upplevelse, ett avbrott i vardagen fylld med lek och närhet, En dejt med dem du älskar mest! 

Hur fotograferingen kommer att bli beror helt och hållet på er. Jag kommer inte att ställa upp er och be er le mot kameran, ni behöver inte känna att ni är några andra än er själva när ni står där. Istället kommer jag visa er hur fantastiska ni är och hur underbar just er familj är! Jag vill att era minnen från vår session ska bli de allra bästa och jag vill att ni ska ha roligt, ni ska skratta, kramas, leka och vara nära! 

Familj

När ni kommer till mig för er familjefotografering så kommer jag ge er tid att bara vara och leka tillsammans, utan en massa måsten. En stund att vara med varandra och att få bilder som är ovärdeliga för er och era barn i framtiden. För hur många bilder är man som förälder med på egentligen? De är de bilderna barnen vill se när de växer upp sen, för att bevara minnet av sin mamma och pappa som ni var när de var små.

En familj kan bestå av så många olika personer, ni kan vara två, kanske med ett mirkael i magen? Ni kan vara tre, fyra, fem...eller ännu fler....ni kan vara olika generationer, syskon eller kanske er familj består av era bästa vänner? Oavsett vilket - kom och upplev en mysig stund tillsammans!

Barn

Från en liten plutt på någon månad tills dess att barnen vuxit om en själv....Alla åldrar är så roliga att fånga på bild!

 

Ett barn för porträtt eller syskonfotografering? Jag anpassar fotosessionen efter ålder på barnen och antal barn.

 

Hos mig får barnen vara sig själva, de får leka och ha roligt.

Att gå till fotografen ska inte vara tråkigt och en massa sitta still. När ni kommer till mig så är det glada miner och skratt som gäller...men på barnens villkor.

 

Då får ni bilder på era barn - precis så som de är.

Gravid

EN VÄXANDE MAGE OCH EN BLIVANDE MAMMA

ÄR BLAND DET VACKRASTE SOM FINNS

Oavsett om du mår som en prinsessa eller bara längtar tills graviditeten är över så är det en tid som är rolig att ha kvar på bild.

Er lilla guldklimp kommer att vara nyfiken på hur mamma såg ut när hon eller han låg i magen, och när ni i efterhand tittar på era bilder så kommer ni minnas längtan, förväntan och den där pirriga och nästan overkliga känslan. Ett litet barn, ett mirakel, i din mage!

Kärleksfotografering

Att få göra en kärleksfotografering är så roligt!

Att fånga just er kärlek på bild och ge er en mysig stund för er själva. Kärleksfotograferingen handlar om just er och era känslor - oavsett om ni är nykära, ska förlova er eller smiter ifrån barn och måsten ett litet tag

Cake Smash

Dax för familjens minsting att fylla 1 år? Föreviga första födelsedagen med riktiga kalasbilder. Under en rolig - och kladdig - fotografering får er lilla ettåring kladda loss och smaka på sin egen fina tårta.

Högtider

Dopkalas, konfirmation, Student eller firande av jämna födelsedagar. Jag hjälper er gärna att föreviga de där lite extra speciella dagarna i livet. Kontakta mig för mer information och priser för dessa fotograferingar.

Mina sociala medier:
  • Facebook
  • Instagram
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 BY MICHAELA EDLUND. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now