• Fotograf Michaela Edlund

Uppdaterad: 19 maj 2019

En av sommarens sista varma dagar, när solen sken över klippor och skär, var det äntligen dax för Frida och Arons bröllop på vackra Finnhamn i Stockholms skärgård.  Och vilket bröllop sen! En sån otrolig värme, glädje, lycka och kärlek mellan både det vackra brudparet och alla deras gäster. Jag kan nog lungt lova att jag blev lite småkär i dem allihopa och mer än gärna hade stannat kvar långt efter att mitt uppdrag var avslutat, bara för den härliga stämningens skull. 

Med en brud från Småland och en brudgum från längst upp i norr var det en härlig mix av folk och dialekter. Jag vet att Frida och Aron hade planer på att säga JA på någon av sina hemorter men tillsut föll valet på våra underbara skärgård här i Stockholm eftersom de bägge älskar naturen. Och gissa om jag är glad för det! Jag fick följa med brudparet från Fridas förberedelser, en First look, några bilder med parets lilla söta son Bror, Bröllopsporträtten där vi vandrade omkring i den vackra skärgårdsnaturen,  en vacker och känslosam vigsel på takterrasen med utsikt över ångbåtsbryggan och skären runt om kring Finnhamn, sedan blev det mingel innan alla gästerna gav sig av mot middagen i den gammla Slipen.Väl där möttes brudparet upp av en vackert pyntad lokal med precis rätt stämning för ett skärgårdsbröllop. Där bjöds det på upptåg, härlig stämning och god mat och jag hann - till min stor lycka- fånga brudparet i den magiska kvällsolen på scenen i festlokalen med vattnet kluckandes i bakgrunden innan jag begav mig iväg "hem" till min båt i skymningen som föll över ön. Långt in på natten hörde jag de glada skratten och musiken från Frida & Arons kärleksfest klinga ut över det mörka vattnet. 

Jag önskar er all lycka och kärlek i framtiden Frida, Aron och lilla Bror!
  • Fotograf Michaela Edlund

Uppdaterad: 5 maj 2019

I mina större bröllopspaket ingår en provfotografering. Det är både för nyttan (vi lär känna varandra och lär oss hur vi funkar tillsammans framför kameran/som fotograf) och nöje (det är så roligt att träffa mina par när bröllopet börjar närma sig och all planering börjar ge resultat. Dessutom är det så roligt att fota både familj och kärlekspar.

Har ni barn så väljer ni själva om ni vill göra provfotograferingen till en liten familjefotografering eller om ni vill komma och ha en mysig stund för er själva.


Sara och Andreas tog med sig sina två urgulliga killar på sin fotografering, och vi växlade mellan familjebilder och kärleksbilder, några veckor innan deras bröllop på vackra Såstaholm i Täby, och även om himlen var grå och regntung så sken värmen hos denna familjen igenom <3


  • Fotograf Michaela Edlund

Alltså, titta på denna lilla godbit som besökte mig i studion tidigare i vår för en alla hjärtans dag fotografering! Jag som haft tre små "pinnar" till barn bara älskar alla små veck! Så go!!!


Det är så roligt att få fota även lite större bebisar, och se den personlighet de utvecklat redan i tidig ålder!

Devin, 9 månader


  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 BY MICHAELA EDLUND. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now