Letar ni efter....

En fotograf som får er att slappna av - och känna er bekväma framför kameran? Vill ni få levande bilder fulla av liv, lek och kärlek?

Med hjälp av lekar, små uppgifter och en massa skratt och prat så får ni en rolig och mysig upplevelse hos mig. 
Det gör ingenting att barnen inte sitter still - tvärt om! Det gör inget att ni inte är vana att stå framför kameran, eller att ni känner er obekväma - det kommer vi över tillsammans. 

Jag hjälper er från bokning tills att era favoritbilder hänger på väggen - vilket bröllopspaket möter era behov? När ska ni komma med er lilla bebis? Hur förbereder man sig inför en familjefotografering - och vad behöver ni förbereda innan? Passar digitala bilder eller färdiga produkter oss bäst? Lugn, jag har svar på era frågor och är med er hela vägen.
 

  Referenser

"Vi bokade Michaela för att vara med på vårt bröllop. Inte en enda gång var vi oroliga för att det inte skulle bli som vi hade tänkt, varken innan, under eller efter bröllopet. Hon fick oss att känna oss bekväma och trygga hela vägen. Jag som heller aldrig tycker att jag blir bra på kort kände mig väldigt vacker på bilderna vi fick. Michaela är väldigt proffsig i allt hon gör och jag kan verkligen rekommendera henne! "

                                                                                    / Maria Linder

" Älskar hennes sätt att fota!  Min sambo som hatar att stå framför kameran sa ”Wow, detta var riktigt kul” efter flera timmar ute i minusgrader. Det är inte bara en fotografering, utan en upplevelse! Bilderna blir dessutom väldigt levande och äkta. Man kan till och med höra oss skratta när man tittar på bilderna! Fantastiskt sätt att föreviga graviditet, bröllop eller bara en dag med familjen. "

                                                 / Jessie Edvinsson 

"Michaela är en otroligt varm person och det speglas verkligen i hennes bilder. Hon fotade vårat bröllop och bilderna kunde inte ha blivit bättre. Hon var jätteenkel att få tag i om man hade några frågor och hon fick en att känna sig så trygg bakom kameran med "övningar", "lekar" o.s.v. Vi är bara så otroligt nöjda med hennes jobb och det var värt varenda krona. Rekommenderar henne starkt. Tack för allt Michaela!"
         
                                                               /Jakob Wedlund

"Vi var på nyföddfotografering hos Michaela och är så nöjda med fotosessionen och med bildvisningen. Det var roligt att se henne med vår Mila, då hon tog verkligen tog hand om henne under hela tiden. Vi blev super nöjda med bilderna och glada att vi har dessa som minnen!"

                                                                    /Emilia Brodin

Priser 

Familj, Barn, Gravid & Kärleksfotografering    900 kr
 

Nyfödd inkl. 1 årsfotografering   1500 kr

 

Bröllopspaket  från  11.000 kr 

för villkor och specialpaket kika under respektive kategori 

    Om Mig

Det här med att skriva något om sig själv? Räck upp handen alla som tycker att det är vansinnigt jobbigt? 
Jag började med att skriva om hur mycket jag älskar att fota, men som en vän och kollega påpekade - det är väll helt självklart! Berätta något annat, något mer personligt om dig själv!

Så....Vem är jag? 
Jag är den där morgontrötta människan (som ändå blir stressad om jag sover längre än till 8.30) som har ett hem i kaos - eftersom jag ständigt kommer på nya idéer som jag vill testa, och prioriterar vänner och familj framför dammsugaren och rensning. (Även om jag går igång på att sortera och slänga saker också!) Jag äger mer pysselsaker och böcker än vad som är vettigt, och även om jag aldrig hinner använda dem så kan jag inte låta bli att köpa nya saker hela tiden...för att jag villhöver dem så mycket...och någon gång ska jag ju få tiden till det där? Jag är personen som de första minuterna är rätt blyg och tyst, men sen kan prata om vad som helst. Jag är social, älskar att umgås med mina vänner, men ibland behöver jag tystnad och ensamhet.

 

Jag är kvällspigg och även om jag vet att jag borde gå och sova så sitter jag lätt uppe till 2-3 på natten och redigerar bilder, kollar in serier på Netflix (bara en till! Sen SKA jag gå och sova!) eller tråcklar ihop någon ny rekvisita till studio. På morgnarna bli jag väckt av mina tre yrväder - Signe, Hedda och Loke och ja, med tre barn fylls dagarna på rätt så snabbt! 
Är vi lediga på sommaren så åker vi ut med vår båt - helst till nya platser varje gång, jag måste ha ett mål med resan -annars blir jag alldeles för rastlös - På vintern är det skidor som gäller - även om jag helt ärligt och öppet kan erkänna av jag tycker att bäst om biten när man är klar med själva utförsåkandet och i stället hänger i stugan, framför en brasa och moffar choklad och dricker vin med goda vänner! Jag älskar att resa, och planera resor...så tar ni mig med på ett destinationwedding så hoppar jag jämfota av lycka...och jag tar med mig choklad!

Var för vänta?

Så - varför vänta? Kom och häng med mig och skapa minnen för livet! 

Jag har enbart ett fåtal tillgängliga bokningar per månad, för både bröllop, nyfödd och alla typer av familjefotograferingar, så vänta inte med er förfrågan! 
 

Studio
Bokningsformulär
 

Kontakuppgifter 

Fotograf Michaela Edlund

Studio i Täby/Vallentuna och bröllop där ni vill

Telefon 070 562 32 82 

E-mail info@kelasbilder.se

Öppet: Måndag - Fredag  kl 9-16

Företaget innehar F-skattsedel

Alla priser anges inkl. moms

Mina sociala medier

  • Facebook
  • Instagram
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 BY MICHAELA EDLUND. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now